Events,

Moederdagactie

Zondag 10 Mei Moederdag! Ontvang 40% op je tweede kadobon!

 11 Mei 1980 was een zondag. Ik ben op moederdag geboren!! Vandaar dat ik dit jaar iets speciaals wil doen voor moederdag.

Koop voor 10 mei twee massage kadobonnen en ontvang 40% korting op de 2e bon!

Het is natuurlijk heel leuk om iemand een kadobon te geven, maar met deze actie nodig ik jou uit om jezelf ook weer eens heerlijk te laten verwennen! En dus met 40% korting koop je die tweede bon voor jezelf. Gewoon, omdat je dit verdient!

Voorwaarden

  • Actie is van 1 tot 10 mei
  • Geldig voor kadobonnen van 60 min en 90 min ontspanningsmassage
  • De kadobon is niet te gebruiken voor een combinatiesessie met coaching
  • Maximaal 4 kadobonnen per persoon
  • Kadobonnen zijn 6 maanden geldig
  • Vermeld bij de aankoop “moederdagactie” om gebruik te maken van deze aanbieding
0no comment
Blog,

VIER HET LEVEN

11 Mei is het feest, want dan word ik 40 jaar!!

In deze dagen van quarantaine overdenk ik soms mijn leven en dan passeren ook de jaren dat ik begin twintig was. Achteraf was dat een hele bijzondere en leerzame periode. Niet altijd makkelijk, maar dat schijnt vaak zo te zijn. Ik heb in die tijd geleerd om om te gaan met drama, crisissen, mensen die van het ene op het andere moment dik in de shit terecht kwamen.

Ik werkte in het Radboud UMC, als kinderverpleegkundige, op de afdeling kinderneurologie/-neurochirurgie. Een dikke ellende.

Het gekke is alleen dat ik geen ellende voel als ik aan die tijd terug denk. Wat ik voel is warmte, liefde, saamhorigheid, humor, gezelligheid en dat ik ongelooflijk veel gelachen heb. Ja, precies, op die heftige afdeling in dat ziekenhuis. Daar waar mensen hoorden dat hun kind niet lang meer te leven had, daar waar mensen hoorden dat hun kind zwaar gehandicapt was, daar waar kinderen kanker hadden, daar waar het leven fragiel was en op een dun lijntje balanceerde.

Het was juist het leven vieren dat daar de boventoon voerde. Dat was hetgeen waar de zieke kinderen om vroegen. Lachen, plezier maken en leven in het nu. Daar zat de kracht om de dag weer door te komen.

Nu zitten we twintig jaar later met zijn allen in een wereldcrisis. Je voelt de onzekerheid en angst in de wereld, in jezelf misschien soms ook. En juist nu, zie ik de waarde van hetgeen ik destijds geleerd heb. Ik ben gevoelsmatig die ouders en kinderen van toen verschuldigd dat ik nu ook moet lachen, moet leven en elke dag moet vieren. Als ik dat niet doe heb ik niks gedaan met de ellende die zij voor mijn ogen geleden hebben.

Dus bij deze. Ik ga mijn verjaardag vieren. Mijn hele familie en beste vrienden zouden vanuit Nederland naar Curacao komen deze periode. Dit gaat nu niet door. Maar ik ga mijn verjaardag hoe dan ook vieren. Met of zonder familie en vrienden, Corona of geen Corona die de wereld op zijn kop zet. En ik nodig jou uit met mij mee te doen. Vier een feestje, vier het leven. Juist nu!

Lees hier de acties van Dushi Retreat van de maand mei 2020.

0no comment
Blog,

Zorg jij goed voor jezelf?

“Zorg goed voor jezelf”, ik heb het mijn moeder vaak horen zeggen….

Maar wat betekent dit nou eigenlijk? Zorg jij goed voor jezelf?  En wat komt er dan in je op…. goed eten en drinken? Voldoende slapen? of is er nog meer? en wat is dat dan?

Vorige week kwam ik per toeval terecht bij een Afro-Cubaanse dansworkshop.

In een gymzaal, zonder fancy dansvloer, zonder airco, zonder spiegels… gewoon een grote ruimte. Aan de linkerkant zaten drie muzikanten met ieder een prachtige conga tussen de benen. Daarnaast stond een zanger. Voor hun nam een imposante, sterke, prachtige man zijn plek in. Gilset Mora, de Cubaanse dansleraar.

Aan de rechterkant alle andere deelnemers zoals ik, mannen en vrouwen, een stuk of vijfentwintig.

Drie uur lang hebben we gedanst, zonder pauze, in een eindeloze cadans. Uit een onuitputtelijke bron van energie, van flow, van leven. Moeiteloos en met een brede glimlach hebben ze getrommeld, gezongen, bewegingen voorgegaan en meegedaan. Vanuit authenticiteit, zonder show of opsmuk, vanuit hun ware zelf.

Dit is wat ik beleefde, wat ik voelde. En hoe je dan dus gedragen wordt, thuiskomt, een community vormt, zonder dat je elkaar’s taal verstaat, zonder dat je elkaar kent. Ik voelde dat ik voor mezelf aan het zorgen was. Ik absorbeerde het gevoel van moeiteloosheid, authenticiteit, focus, openheid, bewegen, genieten, loslaten, omarmen, schaamteloosheid, eigenwaarde, kracht, ontspanning en liefde. Alles wat ik daar voelde, op een gewone zondagmorgen, in een eenvoudige gymzaal met een groep onbekende mensen.

Gaat jouw energie naar zelfzorg of lekt het overal en nergens naar toe? Ben je gefocust? Sta je hier weleens bij stil? De afgelopen periode in mijn leven ben ik veel bezig geweest met zelfzorg en dat heeft me zoveel gebracht dat dit mij geïnspireerd heeft een aantal nieuwe wegen te bewandelen binnen Dushi Retreat.

Ben je nieuwsgierig naar de opkomende activiteiten (Zowel in Nederland als op Curacao)?

Lees dan lekker verder!

0no comment
No Notify!