De meesten zijn bekend met de term „mental coach”, maar eigenlijk noem ik hetgeen ik doe liever holistisch coachen. Ik kijk niet alleen naar stress, angst of zorgelijke gedachten die bij de mens spelen. Ik kijk daarnaast ook naar de fysieke gesteldheid. Ik geloof dat mentale en fysieke gezondheid samengaan. Ik ben geen psycholoog of arts en houd dan ook duidelijk een grens aan binnen mijn bekwaam- en bevoegdheid.

Ik werk vanuit ervaring en talent. Door mijn eigen bewustwordingsproces en levenservaring heb ik dit talent verder ontwikkeld. Vanuit de academische ziekenhuiswereld waar ik werkzaam was als kinderverpleegkundige, ben ik me gaan verdiepen in de oosterse geneeskunst en het zelfhelend vermogen van de mens. De afgelopen jaren heb ik als holistisch coach en massagetherapeut een eigen praktijk in Nederland gehad. Sinds 2012 woon ik op Curacao waar ik onder andere massages en coaching aanbied. Ik besef doordat ik zelf zoveel dingen heb gedaan,  ik veel mensen kan inspireren en een zogenaamde spiegel kan voorhouden. Ik werk niet met een strategie, stappenplan of vanuit een methodiek. Maar gewoon van mens tot mens. Ik ben niet zweverig en sta met beide benen op de grond, maar geloof wel dat er meer is tussen hemel en aarde.

Waarom coaching en voor wie?

Een coaching sessie kan iets betekenen voor een ieder die eens met een ‘buitenstaander’ over aspecten van het leven wil praten en wil werken aan een stukje persoonlijke ontwikkeling. De meeste mensen die naar een coach toestappen zijn vaak zelf al bezig met hun persoonlijke ontwikkeling. Vaak echter vinden mensen het lastig om wat ze aan kennis hebben, ook vervolgens in hun eigen leven toe te passen.

Het geeft nieuwe inzichten, handvatten, verheldering, mogelijkheden en vertrouwen om verder te komen met jezelf en in je leven, ik werk holistisch en dus zowel op fysiek, emotioneel als mentaal vlak. Onderwerpen kunnen bijvoorbeeld zijn: relaties, opvoeden, werk, eigenwaarde, eetgewoonten, angsten.

Anderen over mij …

“Ik denk nog vaak aan onze gesprekken op Curacao, ze zijn echt heel waardevol voor mij geweest. Dit was precies wat ik nodig had. Bedankt nogmaals.” -Sarah M.

“Hoe ik bij Rianne terecht ben gekomen? Het is niet waarschijnlijk dat ik deze stap zou hebben gezet als ik via een flyer of website van haar had vernomen. Een man van 54 laat zich coachen door een vrouw van 39? Bij een toevallige ontmoeting met haar werd ik echter binnen 5 minuten ‘gevangen’ door haar manier van praten. Ik wist dat iemand die op dat niveau met het leven bezig is, mij iets te bieden heeft. Haar persoonlijke stijl van coachen blijft mij enorm aantrekken. Mijn ervaring is dat zij door het vuur gaat voor diegene die zij coacht. Zij is hierbij niet bang om veel van zichzelf te laten zien en te gebruiken. Daarbij voelt ze feilloos aan wanneer ze iemand wakker moet schudden om zelf aan de slag te gaan. Rianne coacht mij vooral op het gebied van het aandurven van moeilijke en spannende uitdagingen in het leven, volledige zelfacceptatie en het hanteren van werkstress. Na een jaar kan ik alleen maar dankbaar zijn voor de mooie resultaten die ik -met haar- heb kunnen bereiken.” – T.vd B.

“Ik ben nu 33 jaar en heb menig psycholoog versleten, ben nog nooit echt geholpen. Mijn eerste contact met Rianne was zo bijzonder, ik kon opeens van zoveel kanten naar mezelf kijken. Voor het eerst begreep ik wat er gebeurt en waarom ik me voel zoals ik me voel al die jaren. Wie is deze dame? die me op mentaal en fysiek niveau zo diep raakt; altijd. Elke ontmoeting maak ik sprongen, ik voel dat er van alles in beweging wordt gezet. Rianne is niet zweverig, ze is zeer duidelijk. Maar toch heb ik een spiritueel contact met haar (ik weet niet hoe ik dit moet zeggen want ik heb dit nooit eerder meegemaakt)….” -Maike S.

“Mijn sessies bij Rianne zijn me heel dierbaar. Naast het feit dat ik haar een heel prettig persoon vind, voelt ze precies aan wat ik nodig heb en biedt ze mij dit ook. Na een half jaar op Curacao te hebben gewoond ben ik er nu helemaal klaar voor om in Nederland verder te gaan met mijn proces!” -Anna K.

“Bedankt voor je terechte woorden, duidelijke taal, helende handen, warme plek, een veilige omgeving, ontspannende massages, je inspirerende levensinstelling. Je hebt echt mijn ogen geopend, je hebt mij mezelf leren kennen en mijn gevoelens een plek laten geven. Bedankt dat jij mijn leven zoveel mooier hebt gemaakt!” -Vivian G.

Behandelingen

Coaching
60 min – $115 – Naf 200
90 min – $175 – Naf 300

Combinatie behandelingen
Combinatie coaching & massage
… voor iedereen die behoefte heeft aan een luisterend oor en gespiegeld wil worden. Die met een buitenstaander over aspecten van het leven wil praten. Dit combineren we met een massage om dichter bij je gevoelswereld te komen.
90 min. – $175 – Naf 300

Combinatie zwangerschapsmassage & coaching
… voor zwangeren die graag willen ontspannen, contact willen maken met de ongeborene, zich comfortabeler in hun “nieuwe” lichaam willen voelen. Daarnaast coach ik je in de omgang met alle veranderingen die zwangerschap met zich meebrengen en zorgen we samen dat je met meer rust en vertouwen je zwangerschap en naderende bevalling beleeft.
90 min.– $175 – Naf 300

Voordeelkaart

Investeer in een10-urenkaart voor naf 2000 en ontvang een giftcard twv 200 gratis.

Note: coaching sessies kunnen niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekering.

Neem gerust contact met me op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.