Online Coaching

Ben je geïnteresseerd in een coachingsgesprek, maar ben je zelf niet woonachtig op Curacao? Via online coaching met skype kun je ook vanuit Nederland gecoacht worden.

Het is misschien even wennen, maar mijn ervaring is dat het net zo efficient werkt als een gesprek waarbij je samen in een ruimte zit. We kunnen elkaar tenslotte horen en zien. Daarnaast creëren we een veilige coachingsruimte via Skype, vanuit een plek die voor jou vertrouwd en prettig is. Het is net zo efficient als een face-to-face gesprek. Je bent een uur lang gefocust op je eigen ontwikkeling.

Anderen over mij …

Coaching door Rianne voegt voor mij onschatbare waarde toe aan mijn leven. Een grappig en enorm verhelderend effect van online coaching vind ik dat, door de fysieke afstand, zij mij juist verder helpt met ‘anders te kijken’. Toch voel ik me zeer verbonden tijdens onze gesprekken. Rianne stelt de vragen die niemand stelt. De vragen die je nodig hebt om echt naar jezelf te kijken in plaats van naar anderen, naar je context. Niet naar buiten maar naar binnen. Ik heb ervaren dar daar de grootste kansen liggen om stappen verder te zetten, je rustig en vrij te voelen en dat te doen waar je voor gemaakt bent.” –  M. Muurling

Online coaching is een investering in jezelf!

Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem dan gerust contact met me op.

a
No Notify!