Per 1 Juni 2022 veranderen de tarieven van de behandelingen.

Ik heb een levensmissie en iets uit te dragen. Daar ben ik van overtuigd. De tijd waarin we nu leven vraagt om onszelf serieuzer te gaan nemen. Als mens, vanuit holistisch oogpunt. Onze lichamelijke, mentale, spirituele en emotionele kanten. Als je investeert in jezelf, zul je dit terug zien in je leven. Dat is voor mij geen vraag, maar een feit. Ik zie het, voel het en weet het.

De reden dat ik een grotere investering ga vragen vanaf 1 Juni heeft mede te maken met de waarde van de behandeling en het effect van de behandelingen. Meer input staat gelijk aan meer outcome. Ik vind het belangrijk om dit te vermelden, omdat geld in mijn ogen vaak te oppervlakkig en eenzijdig wordt benaderd. Dit terwijl geld in feite staat voor de stroom van kracht en liefde in je leven. En die moet juist niet geremd worden want dan raken we uit balans en verstikt in angstpatronen die uiteindelijke ons volledig uit balans gaan brengen, op welk niveau dan ook.

Nieuwe tarieven per 1 Juni 2022

Ik vraag een investering van Naf 200 per uur. Je kunt dan zelf bepalen hoeveel uren je wilt boeken voor jezelf. Dus voor 60 min vraag ik Naf 200, voor 90 min wordt de investering Naf 300, 120 min kost Naf 400 etc.

Het maakt niet uit of het gaat om Coaching of Massagetherapie. Ik werk vanuit holistisch oogpunt en dat betekent dat we samen kijken waar je op dat moment behoefte aan hebt.

Als je behoefte hebt om geregeld exclusief aan jezelf te werken samen met mij, dan bied ik een 10-urenkaart aan. Je investeert Naf 2000 en ontvangt 10-uren aan behandelingen bij mij. Ik geef je als extraatje een kadobon van 1 uur er gratis bij. Let’s go voor een stroom van overvloed!