Retreats

Yoga with flavor  /  Zondag 9-10 a.m

Yoga with Flavor is een les met allerlei invloeden. Een combinatie van kracht, souplesse, uithoudingsvermogen, asana’s, ademhaling en relaxen. Super leuk en een uitdaging voor jezelf! Heb je zin om eens een keer iets nieuws te doen? Ik garandeer je een les vol plezier, dat is een ding wat zeker is. Je hoeft geen professionele yogi te zijn om mee te kunnen doen!

Datum:     Elke zondag
Tijd:           9:00-10:00
Kosten:      Nafl 30 / les – Naf 125 / 5 lessen
Gratis proefles voor locals

Mommy-to-be Class  /  Zaterdag 10-11 a.m

De mommy-to-be-les is een heerlijke les om aandacht te geven aan je zwangerschap. Ik ben er, mede door eigen ervaring, van overtuigd dat ontspanning & ademhaling de ‘keywords’ zijn voor een fijne zwangerschap en bevalling. Wanneer je in rust en vertrouwen bent met jezelf en je proces zul je meer bewust zijn van je behoeften en wensen omtrent deze bijzondere fase in je leven. Wat we dan ook doen in de les is ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen, meditaties, visualisaties en yoga oefeningen. De les wordt gegeven in een sfeervolle, intieme setting die mede bijdraagt aan een heerlijk ‘moment voor mezelf’ gevoel. De les is geschikt voor zwangeren vanaf de 3e maand van de zwangerschap.

Datum:     Elke zaterdag
Tijd:           10:00-11:00
Kosten:      Nafl 30 / les – Naf 125 / 5 lessen
Gratis proefles voor locals

Mini-Retreat / Zwangerschapssessie met partner

Jullie verwachten een kindje, gefeliciteerd! Jij en je partner zullen ervaren dat er een hoop gaat veranderen in jullie leven. Nu nog met de baby in de buik, straks met jullie kindje die je in je armen houdt. Jullie zijn vast druk met duizend-en-een-dingen. Werk, sociale contacten, zaken regelen voordat de baby komt, meubeltjes kopen voor de babykamer en ga zo maar door. Maar staan jullie weleens echt stil bij wat er allemaal gebeurt? Dat is precies wat we samen in deze sessie doen. Ik ga jullie begeleiden in het contact maken met het kindje, maar ook in de verbinding naar elkaar toe. We doen ademhalingsoefeningen, massage, haptonomie en er is ruimte om thema’s te bespreken die op dit moment in jullie leven spelen. Dit allemaal met als doel meer rust, harmonie, ontspanning en verbinding wat de zwangerschap en jullie toekomstige ouderschap zal optimaliseren. Hectisch wordt het namelijk toch wel… 😉

Duur:         90 minuten
Kosten:      Nafl 175 per sessie

Workshop ‘De beste dag van je leven’ /  Zondag 23 September 2018

Deze interactieve workshop geeft je de kans om eens op een andere manier te kijken naar je leven en hoe je hier invulling aan geeft.
Vanuit mijn levenswijze laat ik je zien dat wat je meekijkt in je opvoeding, cultuur, maatschappelijke invloeden invloed heeft op de manier waarop je naar het leven kijkt.
Er is geen goed of fout hierin, maar het is interessant om vanuit een anders zienswijze eens naar je leven te kijken. Doordat ik nu 10 jaar in de Caribbean woonachtig ben en door mijn levenservaring kan ik je misschien iets nieuws en anders laten zien. Ben je nieuwsgierig? Stuur je dan een mailtje zodat ik je op de hoogte kan houden van de verdere informatie omtrent deze workshop.

Waar: Groesbeek (locatie volgt)
Wanneer: zondag 23 september 2018
Tijd: 11:00 – 16:00 uur
Kosten: €75 (incl hapje/drankje)

Cooldown Retreat  /  16-18 November 2018

Noteer de data alvast in je agenda, want dit wordt het meest relaxte weekend dat je kunt voorstellen.
Meer info volgt binnenkort over dit geweldige weekend retreat op de mooiste locatie van Curacao!

Waar: Plantage Landhuis Jan Thiel
Wanneer: 16 t/m 18 November 2018

a
No Notify!