Massage is een manier om spanning in lichaam en geest te verminderen en daarnaast om het natuurlijke herstelproces van het lichaam te bevorderen. Massage kan je een moment van rust geven in de drukte van alledag. Door massage kun je preventief aan je gezondheid werken.

Wat doet een massage met je lichaam en geest?

Het heerlijke ontspannen gevoel dat je na een massage kunt ervaren, komt door de aanmaak van oxytocine ofwel het „gelukshormoon”. Daarnaast helpt het je lichaam toxines af te voeren, het werkt bloeddrukverlagend, stress- en pijnverminderend doordat o.a. de doorbloeding gestimuleerd wordt.

Naast fysieke voordelen geeft massage ook lichaamsbewustzijn. Het helpt om je gedachten tot bedaren te brengen, waardoor je beter in staat bent om te voelen en controle los te laten. Je kan via massage bijvoorbeeld ook werken aan je zelfvertrouwen, angsten verminderen en het kan helpen met het verbeteren van een negatief zelf- en lichaamsbeeld. Als je prettig in je vel zit, heeft dat ook invloed op je directe omgeving. Je bent in staat om jezelf open te stellen voor anderen, je verbonden te voelen en meer interesse te tonen in de dingen om je heen.

Visie & Achtergrond

De massages worden gegeven vanuit een reguliere en alternatieve werk- en opleidingsachtergrond. Ik werk naast de kennis en ervaring die ik heb opgedaan ook met mijn intuïtie. Ik werk niet vanuit vooraf opgestelde behandelplannen, maar kijk heel open wat iemand op dat ene moment nodig heeft. Mijn overtuiging is dat ik alleen op die manier in staat ben om te resoneren met de behoefte van mijn client. Het gaat er tenslotte niet om wat ik te bieden heb, het gaat erom dat ik kan aanreiken wat iemand nodig heeft. Door mijn holistische benadering van de mens, ga ik altijd uit van het lichaam en de geest als een geheel. Wanneer ik mij niet bevoegd noch bekwaam voel om mijn cliënten verder te kunnen helpen, zal ik altijd kijken naar een mogelijk passende doorverwijzing.

Locatie

Rustgevende, sfeervolle praktijkruimte in een centraal gelegen oude Curaçaose villa met veel karakteristieke en natuurlijke elementen. Het thuisgevoel in een praktijk vind ik heel belangrijk, zodat je je als gast direct op je gemak voelt. De ruimte is net zoals ikzelf heel toegankelijk en open. Adres: Van Engelenweg 12, Mahaai.
Lees meer over de locatie via deze link.

Wat anderen zeggen …

“Wat een heerlijke ervaring en prachtige locatie. Ik zou het liefst elke week willen komen. Ik voel me een ander mens” – Anne-Marie

“Een “must-do” bij een bezoek aan Curacao. Geweldige massage van Rianne. Een hele bijzondere rustgevende locatie. Dit was vele malen beter dan een standaard hotel Spa massage. Bedankt!” – Ester R.

“Veel dank voor je massage. Het heeft heel positief uitgepakt. Ik voel me stukken beter en opvallend rustig.” – E. Van B.

“Een zwangerschapsmassage zoals nooit eerder ervaren. Heerlijke behandelingen met strelingen op mijn buik. Ik heb er een heel vrolijk gevoel aan over gehouden. Echt een aanrader! Geweldige dame en geweldige locatie!” – Kim Ten Dam

“Rianne heeft magische handen die alle stress en pijn kan verlichten. Ze voelt precies aan wat iemand wanneer nodig heeft om zich weer helemaal top te voelen. De massages zijn onvergetelijk en de locatie is perfect. Het is een all-in-one package!” – Joke Van Eeghem

Behandelingen

Alle massages worden ondersteund met het gebruik van natuurlijke producten en “hot stones”. Kosten van behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Ontspanningsmassage
… voor iedereen die behoefte heeft aan een moment voor zichzelf, rust, ontspanning en wil investeren in algehele gezondheidsbevordering.
60 min – $115 / Nafl 200
90 min – $175 / Nafl 300

Therapeutische massage
… voor iedereen met fysieke klachten welke ondersteund kunnen worden d.m.v. massage. (rug, nek, hoofdklachten, circulatieproblemen, chronische pijn. Maar ook bv. bij slaapproblemen, stress, ADHD).
60 min – $115 / Nafl 200
90 min – $175 / Nafl 300

Zwangerschapsmassage
… voor zwangeren die graag willen ontspannen, contact willen maken met de ongeborene, zich comfortabeler in hun “nieuwe” lichaam willen voelen. (Een zwangerschapsmassage kan ondergaan worden gedurende de gehele zwangerschap).
60 min.$115 / Nafl 200

Combinatie behandelingen
Combinatie coaching & massage
… voor iedereen die behoefte heeft aan een luisterend oor en gespiegeld wil worden. Die met een buitenstaander over aspecten van het leven wil praten. Dit combineren we met een massage om dichter bij je gevoelswereld te komen.
90 min. – $175 / Nafl 300

Combinatie zwangerschapsmassage & coaching
… voor zwangeren die graag willen ontspannen, contact willen maken met de ongeborene, zich comfortabeler in hun “nieuwe” lichaam willen voelen. Daarnaast kan ik je coachen zodat je relaxter, vrijer en met vertrouwen de bevalling tegemoet gaat.
90 min.$175 / Nafl 300

Voordeelkaart:
Investeer in een10-urenkaart voor naf 2000 en ontvang een giftcard twv 200 gratis.