Een goed team is enorm belangrijk binnen een organisatie. In veel teams loopt alles zoals het loopt, ofwel ieder doet zijn ding en het gaat zoals het gaat. Hoe zou het zijn om als team eens aan het werk te gaan? En dan bedoel ik ‘groei-werk’.

Investeren in jezelf als individu en als team waardoor jullie als team ontwikkelen, een heldere kijk krijgen, weten waar jullie voor staan, met zijn allen weer dezelfde richting op kijken.

Een aantal van de coachingsdoelen is

  • Bewustwording door introspectie
  • Bewustwording van ieders kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen
  • Elkaar gerichter kunnen ondersteunen waardoor persoonlijke groei en teamgroei worden geoptimaliseerd
  • Visie en focus verhelderen
  • Onderlinge relaties versterken

Anderen over mij …

“Super bedankt voor wat je ons hebt gegeven. Dank voor ‘putting yourself out there’! Ik weet hoe pittig en verbaal krachtig wij als team zijn en we hebben dan ook veel respect over de wijze waarop jij ons hebt aangepakt. Iedereen was zeer enthousiast over de individuele sessies. We ervaren je allemaal als zeer concreet en ‘to the point’.”

“De team-coaching heeft ons ook verrast. Je insteek, benaderingswijze, de manier waarop je dingen beeldend maakt. De sfeer die je creëerde bood openheid en respect, met daarnaast op zijn tijd ruimte voor humor en relativering. En nu 6 maanden later kan ik echt zeggen dat we je ‘tools’ nog steeds gebruiken, elkaar aanspreken en elkaar eraan herinneren waar we voor staan!”

Neem gerust contact met me op om te kijken wat ik voor jou en het team kan betekenen.